Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee87g105kcal18.3g2.2g5.2g0g
Paprika keltainen, annos 40g15g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaatti, tuore39g8kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g5.1g10kcal0g2.3g0g0g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g5.1g0.9kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 2.2g7.8kcal0g1.9g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g8.7g7.1kcal0.6g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g314kcal40g24.2g11g2.6g
Valittu annoskoko193g157kcal20g12.1g5.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna96g79kcal10g6.1g2.8g0.7g
Arvot/100g100g82kcal10.4g6.3g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120