Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kahvikerma hyla Valio6.2g8.7kcal0.2g0.3g0.7g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g88g158kcal16.6g0g9.6g0g
Lanttu 15g4.3kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss1.2g5.6kcal0.1g0.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g363kcal34.6g5.4g21.2g1.4g
Valittu annoskoko192g182kcal17.3g2.7g10.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna96g91kcal8.7g1.4g5.3g0.4g
Arvot/100g100g94kcal9g1.4g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139