Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g66g86kcal13.8g0g2.6g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g11g2kcal0.1g0.4g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)11g32kcal2.5g0.1g2.3g0g
Siitakesieni 11g2.9kcal0.2g0.3g0g0.4g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)15g28kcal0.2g0.3g2.9g0.6g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Maustekurkku11g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl33g112kcal0.7g1g11.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 11g43kcal0.2g0.2g4.6g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g663kcal36g7.2g52.2g3.2g
Valittu annoskoko193g332kcal18g3.6g26.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna96g166kcal9g1.8g13.1g0.8g
Arvot/100g100g172kcal9.3g1.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236