Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Seiti x-tra28g23kcal4.8g0.3g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g95kcal11.4g9.6g1g1.6g
Valittu annoskoko193g48kcal5.7g4.8g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna96g24kcal2.9g2.4g0.3g0.4g
Arvot/100g100g25kcal3g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448