Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g16g39kcal2.2g0.5g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g125kcal7.4g6.6g6.8g2.4g
Valittu annoskoko193g63kcal3.7g3.3g3.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna96g31kcal1.9g1.7g1.7g0.6g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607