Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g75g150kcal15g0g9.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka3.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen56g174kcal4.5g30.3g3.1g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 13g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio19g26kcal0.5g1.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g783kcal41.2g68.8g35.6g1.8g
Valittu annoskoko193g391kcal20.6g34.4g17.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna96g196kcal10.3g17.2g8.9g0.5g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946