Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 38g42kcal7.9g0g1.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 56g19kcal0.6g3g0.1g1.6g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g126kcal17.2g6.6g2.4g3.4g
Valittu annoskoko193g63kcal8.6g3.3g1.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna97g32kcal4.3g1.7g0.6g0.9g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346