Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 218g39kcal1.2g5.4g0.9g1.5g
Porkkana 255g84kcal1.6g14.2g0.5g6.5g
Sipuli (kuorittu)98g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Palsternakka 83g53kcal0.4g9.8g0.3g3.7g
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Parsakaali brokkoli 128g45kcal5.9g2.5g0.4g3.2g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Tomaattimurska 316g93kcal1.8g16.7g0.6g6g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g825kcal30g118.6g14.2g48g
Valittu annoskoko1920g413kcal15g59.3g7.1g24g
Annoskoko puolitettuna960g206kcal7.5g29.7g3.6g12g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820