Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Omena, keskikokoinen 200g400g136kcal0.8g28.4g1.2g7.2g
Päärynä kuorittu 400g173kcal1.2g32g0.4g15.6g
Valio Viola sinihome tuorejuusto200g320kcal16g8g26g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g120g312kcal32.4g0g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g2172kcal109.8g176.8g102.4g56.8g
Valittu annoskoko1920g1086kcal54.9g88.4g51.2g28.4g
Annoskoko puolitettuna960g543kcal27.5g44.2g25.6g14.2g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849