Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 480g685kcal60g1.4g49.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki400g224kcal34g20g0.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)40g4kcal0.6g0g0.2g34g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g80g458kcal14.2g5.6g39.7g9.4g
Kauralese 200g720kcal36g91.2g15.4g35g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g200g1200kcal42g13.2g108g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%480g1104kcal139.2g12g57.6g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g8931kcal656.2g317g541.8g157.2g
Valittu annoskoko1920g4465kcal328.1g158.5g270.9g78.6g
Annoskoko puolitettuna960g2233kcal164.1g79.3g135.5g39.3g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658