Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 480g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g480g1872kcal0g470.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.6g1g12g
Raparperi 480g162kcal3.3g26.4g0.5g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g4509kcal17.8g1074.8g6.8g44.2g
Valittu annoskoko1920g2255kcal8.9g537.4g3.4g22.1g
Annoskoko puolitettuna960g1127kcal4.5g268.7g1.7g11.1g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731