Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl233g305kcal30.3g1.2g20g0g
Sokeri 341g1385kcal0g340.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 327g1123kcal33.3g229g3.9g11.5g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Voi 151g1092kcal1.8g0.6g122.4g0g
Maito, Kevyt251g115kcal8g12g3.8g0g
Mustikka metsä- 602g265kcal3g38.5g3.6g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g8624kcal154.4g1255.8g307.4g63g
Valittu annoskoko1920g4312kcal77.2g627.9g153.7g31.5g
Annoskoko puolitettuna960g2156kcal38.6g314g76.9g15.8g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189149