Kauraporkkanasämpylä (kuituinen)

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva.

Sekaan suola, sokeri, kaurahiutaleet/leseet ja öljy.

Lisää porkkanaraaste.

Lopuksi jauhoa.

Anna taikinan kohota noin 40min.

Nostele puolen nyrkin kokosia paloja pellille.

Käytin lusikoita jolloin sain kuoheuden säilymään.

Voitele kananmunalla.

Uuni 225 astetta ja 20min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Redreaper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 707g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 71g53kcal9.3g0.8g0.3g4.9g
Sokeri 11g46kcal0g11.3g0g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 76g676kcal0g0g76.4g0g
Kaurahiutale kuituinen Sydänystävä (1dl = 35g)99g327kcal15.8g51.5g6.5g12.9g
Porkkana 283g93kcal1.8g15.7g0.6g7.2g
Myllärin hurjan viljainen sämpyläaines (37g)262g916kcal31.7g169.4g13.1g14.4g
Hiivaleipävehnäjauho 368g1199kcal44.6g218.5g10.3g20.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g6617kcal206.4g934.4g214.4g119.2g
Valittu annoskoko1920g3309kcal103.2g467.2g107.2g59.6g
Annoskoko puolitettuna960g1654kcal51.6g233.6g53.6g29.8g
Arvot/100g100g172kcal5.4g24.3g5.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265138