Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Taloussuklaa, Fazer400g2060kcal15.6g224g120g21.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g160g894kcal13.4g88g54.4g0g
Vispikerma Flora 20%700g1540kcal21g35g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g10872kcal265g698g764g42.4g
Valittu annoskoko1920g5436kcal132.5g349g382g21.2g
Annoskoko puolitettuna960g2718kcal66.3g174.5g191g10.6g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452