Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g160g1168kcal1.6g1.6g128g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g1200g4020kcal156g816g18g76.8g
Kanttarelli, tuore, annos 50g200g30kcal3.6g0.8g1g4.4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g40g19kcal0.6g2.9g0.5g1.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g200g776kcal66g0g56.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g12090kcal458.8g1654.2g409g168.8g
Valittu annoskoko1920g6045kcal229.4g827.1g204.5g84.4g
Annoskoko puolitettuna960g3023kcal114.7g413.6g102.3g42.2g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333