Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)180g684kcal52.2g0g52.2g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g5998kcal435.6g9.2g471g0g
Valittu annoskoko1920g2999kcal217.8g4.6g235.5g0g
Annoskoko puolitettuna960g1500kcal108.9g2.3g117.8g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134