Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g488g1204kcal87.8g0g92.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g248kcal7.4g50.6g0.9g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 1348g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g12g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g2905kcal190.4g101.2g187g5g
Valittu annoskoko1920g1453kcal95.2g50.6g93.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna960g726kcal47.6g25.3g46.8g1.3g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961