Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)291g96kcal1.2g19.5g0.9g4.4g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)847g1179kcal94.1g3.4g88.1g0g
Sokeri 315g1279kcal0g314.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g53kcal0g13.1g0g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 344g1181kcal35.1g241g4.1g12g
Rypsiöljy 95g843kcal0g0g95.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g9310kcal262.2g1193.6g376.8g33g
Valittu annoskoko1920g4655kcal131.1g596.8g188.4g16.5g
Annoskoko puolitettuna960g2327kcal65.6g298.4g94.2g8.3g
Arvot/100g100g243kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566