Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g1446g1374kcal115.7g202.4g10.1g115.7g
Sipuli (kuorittu)141g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Oliiviöljy 141g1243kcal0g0g140.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g40g8kcal0g2.6g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka121g99kcal4.1g22.9g1.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g5593kcal248.2g479.6g304.8g240g
Valittu annoskoko1920g2797kcal124.1g239.8g152.4g120g
Annoskoko puolitettuna960g1398kcal62.1g119.9g76.2g60g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678