Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3376g244kcal41.3g15.8g1.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)188g1353kcal0.2g0.2g150.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 196g671kcal19.9g136.8g2.3g6.8g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit301g63kcal9.9g5.7g0g7.5g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g301g556kcal66.2g6g30.1g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl301g1022kcal6g9g105.2g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.7g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g8573kcal350.4g355.4g629.6g31.2g
Valittu annoskoko1920g4286kcal175.2g177.7g314.8g15.6g
Annoskoko puolitettuna960g2143kcal87.6g88.9g157.4g7.8g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245