Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g3884g7767kcal776.7g0g504.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl146g1311kcal0g0g145.6g0g
Sipuli 1165g352kcal14.6g55.9g2.3g19.8g
Tomaattipyree, Pirkka194g159kcal6.6g36.9g1.9g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal4.9g34g0.6g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen2913g9029kcal233g1572.8g160.2g14.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 680g136kcal4.7g20.4g0.7g12.2g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio971g1359kcal27.2g63.1g116.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40560kcal2135.4g3566.2g1865.4g100.4g
Valittu annoskoko10000g20280kcal1067.7g1783.1g932.7g50.2g
Annoskoko puolitettuna5000g10140kcal533.9g891.6g466.4g25.1g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946