Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 901g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Paprika, punainen450g116kcal4.1g20.7g1.8g9g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g150g464kcal30g2.1g37.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g150g236kcal24g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3843g2580kcal138g130g164g32.8g
Valittu annoskoko1922g1290kcal69g65g82g16.4g
Annoskoko puolitettuna961g645kcal34.5g32.5g41g8.2g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419