Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)700g1120kcal133g0g63g0g
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Curry Paste red, Aroy-D26g27kcal1g3.7g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 140g24kcal2.9g0.3g0.4g3.4g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow175g88kcal0.7g21g0.2g0g
Flora culinesse8.8g65kcal0g0g7.2g0g
Fraiche 5% Valio175g158kcal7g13.3g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Kookosmaito 140g292kcal2.8g3.9g29.9g0.7g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3850g3848kcal306g140.8g222.4g16.4g
Valittu annoskoko1925g1924kcal153g70.4g111.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna963g962kcal76.5g35.2g55.6g4.1g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586