Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g109kcal0.1g0.1g12g0g
Lanttu 225g65kcal2.2g10.3g0.7g4g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow300g240kcal12.6g39g2.7g9.3g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g450g360kcal76.4g0g3.6g0g
Katkarapu 135g92kcal19.5g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 562g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3852g2800kcal230g116.4g146.4g29.6g
Valittu annoskoko1926g1400kcal115g58.2g73.2g14.8g
Annoskoko puolitettuna963g700kcal57.5g29.1g36.6g7.4g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670