Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g282g310kcal50.7g5.6g8.4g0g
Katkarapu 338g231kcal48.8g0g3.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore23g5.6kcal0g2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g338g69kcal2g12.8g1g4.7g
Kurkku, tuore338g34kcal2g5.7g0.3g2.4g
Jäävuorisalaatti, rapea451g45kcal5g3.6g0.9g5.4g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Paprika, punainen135g35kcal1.2g6.2g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3852g1471kcal221g72.2g30g31.4g
Valittu annoskoko1926g735kcal110.5g36.1g15g15.7g
Annoskoko puolitettuna963g368kcal55.3g18.1g7.5g7.9g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616