Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 41g13kcal0.3g2.3g0.1g1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 42g16kcal0.1g3.4g0g0.6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.7g4.5kcal0.5g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)21g33kcal0.6g0.6g3.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1g3.9kcal0g0.9g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g162kcal3.4g19.4g6.4g3.4g
Valittu annoskoko193g81kcal1.7g9.7g3.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna97g40kcal0.9g4.9g1.6g0.9g
Arvot/100g100g42kcal0.9g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548