Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka47g117kcal5.2g7.5g7.5g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g38g53kcal4.7g0.1g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Etikkapunajuuri 16g5.6kcal0.2g1g0g0.3g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g38g124kcal0.8g0.9g13.1g0g
Ranskankerma, Milbona31g91kcal0.7g0.9g9.4g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sinappi 5g6.6kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g815kcal24.2g26.2g68.4g1.4g
Valittu annoskoko193g408kcal12.1g13.1g34.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna97g204kcal6.1g6.6g17.1g0.4g
Arvot/100g100g211kcal6.3g6.8g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388