Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g26g34kcal5.3g0g1.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g27g68kcal5.2g0g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g243kcal21.8g7.8g15.2g0.8g
Valittu annoskoko193g122kcal10.9g3.9g7.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna97g61kcal5.5g2g3.8g0.2g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929