Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g44g33kcal7g0.6g0.3g0.2g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 88g93kcal3.5g17g0.8g1.5g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Mustapippuri 0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g358kcal22.4g43.8g9.2g5.8g
Valittu annoskoko193g179kcal11.2g21.9g4.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna97g90kcal5.6g11g2.3g1.5g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240