Heidin Jauhelia-sieni piirakka

Nypi margariini, ja kuivat aineet.

Lisää vesi ja taputa voideltuun vuokaan.

Laita odottamaan jääkaappiin.

ruskista jauheliha ja herkkusienet ja sulata joukkoon tuorejuusto.

Lisää munat.

Sekoita ja täytä pohja.

Paista uunissa 200 astetta 30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 14g76kcal0.1g0.1g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7.5g26kcal1g4.2g0.5g0.8g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow9g1.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g34g54kcal2.7g1.3g4.4g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen19g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g757kcal36.8g39.6g50.6g3.8g
Valittu annoskoko194g378kcal18.4g19.8g25.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna97g189kcal9.2g9.9g12.7g1g
Arvot/100g100g196kcal9.5g10.2g13.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103564