KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g45g175kcal36.1g3.1g1.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 16g51kcal1.7g9.7g0.4g0.9g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g15g85kcal3.4g2.9g7.4g0.9g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 10g31kcal2.8g0.7g1.9g3g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8g71kcal0g0g8g0g
Hiiva, 50g5.9g3.6kcal0.8g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g927kcal97.8g33.2g45.8g9.6g
Valittu annoskoko193g464kcal48.9g16.6g22.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna97g232kcal24.5g8.3g11.5g2.4g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533