Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g24g44kcal1g6.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g115kcal7.4g12.2g4g0g
Valittu annoskoko194g57kcal3.7g6.1g2g0g
Annoskoko puolitettuna97g29kcal1.9g3.1g1g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334