Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 79g35kcal0.4g5g0.5g2.6g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g14g54kcal0g13.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 56g48kcal1.7g2.5g3.4g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g11g36kcal1.2g7.2g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g431kcal14g56.4g14.2g7.8g
Valittu annoskoko193g216kcal7g28.2g7.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna97g108kcal3.5g14.1g3.6g2g
Arvot/100g100g111kcal3.6g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807