Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Tonnikala vedessä 38g39kcal8.4g0g0.6g0g
Sipuli kuivattu 1.9g5.1kcal0.2g0.7g0g0.7g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g5g13kcal0.6g2.5g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml38g56kcal0.7g0.9g5.6g0g
Herneet (Apetit)25g13kcal1.4g1.3g0.2g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g25g31kcal0.8g6.4g0.2g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g60g63kcal3.1g11.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g469kcal30.4g47.2g17.2g1.4g
Valittu annoskoko194g235kcal15.2g23.6g8.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna97g117kcal7.6g11.8g4.3g0.4g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575