Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)84g106kcal15.9g2.9g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g7.9g7.1kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta2.8g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Kevytkerma56g68kcal1.8g2.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g428kcal36.4g16.2g24.2g2g
Valittu annoskoko194g214kcal18.2g8.1g12.1g1g
Annoskoko puolitettuna97g107kcal9.1g4.1g6.1g0.5g
Arvot/100g100g111kcal9.4g4.2g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787