Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g37g127kcal0.7g1.1g13.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g109kcal0.1g0.1g12g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g22g85kcal6.5g0g6.5g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 37g24kcal1.1g1.8g1.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)3g0.3kcal0g0g0g2.5g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g3g0kcal0g0g0g3g
Riisijauho / -hiutale 21g74kcal1.6g16.3g0.1g0.2g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g6.4g4.8kcal0.3g0.8g0g4.4g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.9g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 22g6.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g17g19kcal3g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g926kcal27.8g48g67.6g21g
Valittu annoskoko194g463kcal13.9g24g33.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna97g232kcal7g12g16.9g5.3g
Arvot/100g100g239kcal7.2g12.4g17.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656