Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow34g34kcal7.8g0g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g24g66kcal4.5g0g5.2g0g
Ruokakerma Valio 5%19g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Sokeri2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g94g33kcal0.9g6.1g0.5g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g336kcal27.4g20g15.6g0.6g
Valittu annoskoko194g168kcal13.7g10g7.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna97g84kcal6.9g5g3.9g0.2g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752