Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g16g69kcal3.4g0.2g6.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g10g29kcal1.9g0.1g2.4g0g
Bataatti, kuorittu 37g30kcal0.6g6.1g0g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Paprika vihreä 16g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprika keltainen 16g4.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g21g23kcal4.8g0g0.4g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)3.6g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g21g16kcal0.3g2.1g0.7g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g363kcal23g21.6g19.4g5g
Valittu annoskoko194g181kcal11.5g10.8g9.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna97g91kcal5.8g5.4g4.9g1.3g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740