Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 63g22kcal0.1g4.5g0.1g1.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 24g125kcal0.1g0.1g14.1g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.6g0g0g
Maapähkinä 11g62kcal2.8g1.4g4.7g1.7g
Korppujauho 31g115kcal3.3g23.4g0.3g1.7g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g3.1g11kcal0.4g1.9g0.1g0.4g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7.8g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g973kcal20.4g118.8g43.8g10.2g
Valittu annoskoko194g487kcal10.2g59.4g21.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna97g243kcal5.1g29.7g11g2.6g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.7g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309739