Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 49g38kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Bataatti, kuorittu 33g27kcal0.5g5.5g0g1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 33g11kcal0.4g1.8g0.1g1g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%11g12kcal0.3g0.3g1.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g249kcal8.8g30.8g8.6g5g
Valittu annoskoko194g125kcal4.4g15.4g4.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna97g62kcal2.2g7.7g2.2g1.3g
Arvot/100g100g64kcal2.3g8g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902