Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 26g20kcal4.5g0g0.2g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g66g43kcal1.1g7.9g0g0g
Palsternakka 13g8.4kcal0.1g1.6g0.1g0.6g
Kalaliemikuutio 1g2.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g149kcal11.6g19.8g0.8g1.2g
Valittu annoskoko194g75kcal5.8g9.9g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna97g37kcal2.9g5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g38kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075