Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g18g94kcal0g0.1g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Bataatti, kuorittu 752g608kcal11.8g126.5g0.4g22.5g
Lanttu 717g207kcal7.2g33g2.1g12.9g
Purjosipuli 157g36kcal2.8g3.8g0.3g3.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g66g184kcal12.5g0g14.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g2400kcal76.2g351.6g56.4g85.2g
Valittu annoskoko1932g1200kcal38.1g175.8g28.2g42.6g
Annoskoko puolitettuna966g600kcal19.1g87.9g14.1g21.3g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951