Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 281g214kcal5.3g43.6g0.6g2.8g
Porkkana 492g161kcal3g27.3g1g12.5g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g281g56kcal3.4g9g1g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 703g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g176g492kcal33.4g0g38.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g1845kcal90.2g159.8g82.4g36.8g
Valittu annoskoko1932g923kcal45.1g79.9g41.2g18.4g
Annoskoko puolitettuna966g461kcal22.6g40g20.6g9.2g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529