Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 700g122kcal12.8g2.8g3.5g13.3g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Vesi420g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai56g196kcal6.7g39.8g1.2g1.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl560g476kcal7.8g24.6g39.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g56g409kcal0.6g0.6g44.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g2482kcal59.4g149g178g34.8g
Valittu annoskoko1932g1241kcal29.7g74.5g89g17.4g
Annoskoko puolitettuna966g621kcal14.9g37.3g44.5g8.7g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525