Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1166g738kcal35g56g40.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 379g1300kcal38.6g265.3g4.5g13.3g
Kananmuna 50g(kpl)233g294kcal25.7g0.7g21g0g
Sokeri35g142kcal0g34.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Rypsiöljy 105g928kcal0g0g104.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g6915kcal198.6g741.6g342.4g26.6g
Valittu annoskoko1932g3458kcal99.3g370.8g171.2g13.3g
Annoskoko puolitettuna966g1729kcal49.7g185.4g85.6g6.7g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304268