Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g476g747kcal104.2g0g36.7g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g280g476kcal21.6g14.6g36.4g7.8g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g280g361kcal11.8g14.3g28g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g210g158kcal37.8g1.1g2.1g0g
Sitruuna kuorittu 42g17kcal0.3g0.9g0.5g1.2g
Tilli, tuore 14g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g630g1506kcal46g296.1g10.1g49.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g6538kcal444.4g654.2g227.8g116.8g
Valittu annoskoko1932g3269kcal222.2g327.1g113.9g58.4g
Annoskoko puolitettuna966g1635kcal111.1g163.6g57g29.2g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323988