Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1453g350kcal26.3g32g4.4g33.4g
Sipuli 342g103kcal4.3g16.4g0.7g5.8g
Valkosipuli 68g74kcal5.4g11.1g0.4g1.4g
Oliiviöljy 34g302kcal0g0g34.2g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g34g106kcal2.9g19.8g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g1871kcal77.8g158.6g82.8g81.2g
Valittu annoskoko1932g936kcal38.9g79.3g41.4g40.6g
Annoskoko puolitettuna966g468kcal19.5g39.7g20.7g20.3g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664