Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g83g744kcal0g0g82.6g0g
Tomaatti 1653g376kcal9.3g57g5g23.1g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus826g1157kcal24.8g16.5g107.4g0g
Kesäkurpitsa7438g1265kcal29.8g186g44.6g52.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7083kcal127.8g519g479.2g150.4g
Valittu annoskoko10000g3542kcal63.9g259.5g239.6g75.2g
Annoskoko puolitettuna5000g1771kcal32g129.8g119.8g37.6g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281