Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl16g146kcal0g0g16.2g0g
Tonnikala vedessä 375g392kcal84.1g0g5.6g0g
Sipuli kuivattu 19g51kcal2g6.6g0.3g6.6g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g50g125kcal6g24.5g0.3g0.3g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml375g563kcal7.5g9.4g56.2g0g
Herneet (Apetit)250g133kcal14.3g13.3g2.3g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g250g310kcal7.5g64g1.5g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g600g628kcal30.8g118.2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g4694kcal304.4g472g172g13.8g
Valittu annoskoko1935g2347kcal152.2g236g86g6.9g
Annoskoko puolitettuna968g1174kcal76.1g118g43g3.5g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575