Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 765g224kcal7.2g34.4g3.1g14.5g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g450g630kcal94.5g0g31.5g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g84g287kcal5.6g65.8g0.5g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g439g241kcal7.5g29g10.5g5.3g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Persilja 56g15kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g3456kcal236.2g266.4g160g52.6g
Valittu annoskoko1935g1728kcal118.1g133.2g80g26.3g
Annoskoko puolitettuna968g864kcal59.1g66.6g40g13.2g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045